Hulplijnen

hulp nodig bij het inschrijven op aanbestedingen?

 

 

Boek hier een uur om jouw vragen te bespreken.

Kijk voor meer hulplijnen (informatie) ook eens op deze links:

 

  PIANOo het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

   

  Ben je op zoek naar een uitgebreide training voor het schrijven van winnende aanbestedingsteksten? Dan verwijs ik je graag door naar collega Natasja Hoogenboom.

  Iedere Europese aanbesteding van Nederlandse overheidsinstellingen wordt gepubliceerd op TenderNed. Om te zorgen dat jij op de hoogte bent van aanbestedingen die voor jouw bedrijf interessant zijn, maak je gratis een account aan op TenderNed. Dat doe je hier. Vervolgens maak je in TenderNed een interesseprofiel aan zodat je (dagelijks) een mail krijgt wanneer er voor jou een interessante aanbesteding is gepubliceerd. In deze instructievideo leg ik je uit hoe je zo’n interesseprofiel aanmaakt.

   

  Ik heb een video gemaakt waarin ik je stap voor stap laat zien hoe je een interesseprofiel op TenderNed aanmaakt. Via deze link bekijk je de video. 

   

  Met deze slimme tendersoftware beschik jij met één druk op de knop over alle informatie van die interessante aanbesteding. Bovendien bieden zij naast het signaleren van de aanbestedingen nog meer diensten zoals een forecast (wanneer verschijnen welke aanbestedingen op de markt) en tendermanagement (dashboard waarop jij continu inzicht hebt in de aanbestedingen die je onderhanden hebt). Zo houd jij het overzicht en mis je nooit meer een aanbesteding.

   

  https://ombudsmanaanbesteding.nl/

  Als onafhankelijke stichting geeft de OmbudsMan Aanbesteding (OMA) gefundeerd advies en verbetert zo de dialoog tussen inkopers en inschrijvers.

   

  De Commissie heeft de taak te bemiddelen tussen partijen bij klachten in verband met een aanbesteding en het geven van niet-bindende adviezen naar aanleiding van klachten in verband met een aanbesteding. De Commissie werkt onafhankelijk en onpartijdig.

  Boek een gratis online adviesgesprek van een uur om jouw wensen te bespreken.

  Concrete vragen bij een lopende aanbesteding? Boek hier een uur (€ 99,- excl. btw) om jouw vragen te bespreken.